AKTUELNO

Pobednik druge sezone ''Pinkovih zvezdica'' publici je predstavio svoju prvu pesmu.

Mladi Marko Bošnjak cele prethodne sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja za mlade, ''Pinkove zvezdice'', gotovo na svakom svom nastupu uspevao je da rasplače publiku, ali i stručni žiri.

Foto: YouTube screenshot

Na sceni studija u Šimanovcima, Marko se pojavio prošle godine u septembru i istog trenutka postao je favorit, mnogi su još tada prognozirali njegovo finale, a žiri je bez reči gledao u mladog takmičara sa suzama u očima.

Foto: YouTube screenshot

Njegova interpretacija numere ''Što te nema'' ima više od četiri miliona pregleda, što mnogo govori o kvalitetu interpretacije i emociji koju je Marko tada prvi put doneo u emisiji ''Pinkove zevzdice''.

Marko Bošnjak je pobednik druge sezone ''Pinkovih zvezdica''. Tokom celog takmičenja nosio je nadimak ''Dete sa druge planete'', a često je umeo i da spomene da mu je nekoliko puta rečeno da nije talentovan, dok je ovo takmičenje dokazalo sasvim suprotno.

Foto: YouTube screenshot

Taletnovani Marko, objavio je svoju prvu pesmu i to na makedonskom jeziku. Numera se zove ''Nie decata'', što u prevodu na srpskom jeziku znači ''Mi deca''.

Marka Bošnjaka u pesmi prati hor ''Zlatno Slavejče''. Klinci su pesmi dali posebnu boju i emociju koja je sve slušaoce dodatkla.

Foto: YouTube screenshot

Autor ove numere je Aleksandar Mitevski, dok je za produkciju bio zadužen Boban Apostolov. Marko svira uz gitaru Bobana Vasileskog, dok je pratići vokal Andrijana Janevska.

Autor: B. Radonić

#Marko Bošnjak

#Pinkove zvezdice

'