AKTUELNO

Učesnici Farme 8 nisu svesni šta ih čeka!

Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović otkrio je za Nacionalni dnevnik, direktno sa srednjevekovnog imanja, šta sve čeka učesnike rijalitija ''Farma 8'', koji počinje večeras od 21 čas na Narodnoj televiziji.

- Ovo je 26. događaj i infrastrukturno najveći. Uradili smo celo jedno srednjevekovno selo, tu je farmerska kuća, štale, gazdina kuća i sve što Farma kao format pretpostavlja. Farma je jedan od najvećih svetskih formata koji se emitovao na mnogo svetskih televizija. Početak ovog projekta startuje sa Farmom. Farmeri su u karantinu, njih 23 ulazi večeras, a tokom trajanja Farme, koja traje oko100 dana, biće ubačeni novi takmičari - rekao je Željko Mitrović i otkrio na koji način neće dolaziti do preklapanja dva rijalitija - Elita i Farma i istakao kakve ciljeve ima kada je gledanost svih Pinkovih kanala zbirno u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

- To su smaknuti termini, kad se emituje Elita, ne emituje se Farma. Ovo je srednjevekovno selo i uslovi su potpuno drugačiji nego u Eliti. Moraju da naprave sve što će pojesti. Biće i nekih nagrada. Srednjovekovni uslovi, veoma teški, bez struje i bez vode koju sami moraju da izvlače. Videćemo kako će se snaći. Ti ljudi su navikli na komforan život. Oni se bude u 6 ujutru, a ovi u Eliti idu na spavanje. Imamo smaknuto emitovanje, Narodna je bratska televizija, kao i RED, kao i Vesti... Računamo na dobre rezultate i visoke šerove. Trudimo se da imamo u zbiru sa svim našim kanalima više gledalaca, nego sve ostale televizije zajedno, trebalo bi da pola TV tržišta bude osvojeno - poručio je Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.K.