AKTUELNO

Pojavila se u crnoj odevnoj kombinaciji i sa malo šminke.

Popularna pevačica Nataša Bekvalac porodila se 28. februara i na svet donela svoje drugo dete, ćerkicu kojoj su njen partner Luka Lazukić i ona dali ime Katja. Ona je nekoliko dana nakon porođaja izašla iz privatne klinike u kojoj je donela svoju ćerku, a od tada se nije pojavljivala u javnosti, sve do sinoć.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Naime, novosadska barbika pojavila se sinoć u jednom poznatom prestoničkom restoranu gde je njena sestra Kristina Bekvalac slavila svoj 33. rođendan.

Foto: E-Stock/Kobra

Foto: E-Stock/Kobra

Sestre Bekvalac uživale su u poznatom prestoničkom lokalu u najužem krugu prijatelja, ali bez Natašinog supruga Luke Lazukića. Nataša je uživala u razgovoru sa sestrom i prijateljima, a pojavila se sa malo šminke i obučena u crno.

Foto: E-Stock/Kobra

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: STIGLE RODE! PORODILA SE ANA IVANOVIĆ!

Ona je sestri Kristini čestitala rođendan i putem društvene mreže Instagram gde je objavila njihovu zajedničku fotografiju i ispisala emotivnu poruku.

U ekskluzivnim video-snimcima do kojih je došao portal Pink.rs pogledajte kako se Nataša provodila na rođendanu svoje sestre Kristine, kao i kako izgleda nakon porođaja:

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

'