AKTUELNO

U Premijeru - Vikend specijal reporterka Katarina Rogojević je razgovarala sa pevačicom Vesnom Pisarović.

Vesna je otkrila kako joj je bilo na prvom koncertu koji je držala u Beogradu.

- Ovo je moj prvi koncert u Beogradu, i stvarno mi je bilo divno. Ja ovde nisam nikada pevala, i iskreno mi je bilo drago što su znali sve pesme. Ljudi su znali moje balade, i jedva čekam opet da dođem - govorila je Vesna pa dodala:

- Uvek sam zamišljala publiku, u Beogradu, kada sam pisala pesme, nadala sam se nastupima i eto sada mi se sve ostvarilo. Ja kada pišem pesme pišem neku emociju, to kada se emocije prebacuju u tekst u pesmu, jako je teško. Ja sam pre dvadeset godina bila drugačija, a sada drugačije preživljavam i pišem nove pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Vesna je otkrila da voli da peva pesme drugih izvođača:

- Ja sam se trudila da budem interpretator pre svega, to se uči godinama, svaka pesma mora da se interpretira na poseban način. Ja sam mnoge pesme pevala u svom stilu. Pevala sam pesme mnogih pevača, pevala sam Zdravka Čolića, volela bih Zanu, njihove pesme - rekla je Vesna pa dodala da li bi snimala duet sa nekim:

- Moj prvi idol je bio Zdravko Čolić, moje prve reči, prva pesma koju sam pevala je bila "Pusti, pusti modu", svako bih volela duet sa njim, a on je i dan danas savršen.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Brajović