AKTUELNO

Pevačica i denser posle mnogo godina zakopali su ratne sekire.

Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani gostovali su u emisiji ''Amidži šou'' i tom prilikom su pokazali javnosti da su se zaista pomirili, ali ono što sve zanima je šta se dogodilo sa Andrejom Atijasom, pevačicinim sadašnjim suprugom.

Foto: Printscreen Youtube

Iako mnogi pomišljaju da je njihova ljubav ponovo planula, reč je samo o poslovnoj saradnji ali i lepim odnosima između bivših supružnika.

Anabela je otkrila da je Andrej na najleši način prihvatio njihovu saradnju, te čak da je on bio i jedan od onih koji su podstakli da se grupa Funky G ponovo okupi.

Ubio se, mrtav je! Šalim se, ćao Andrejko. On je jedan inteligentan i pre svega dobar čovek koji je uticao na svu ovu situaciju. On je prvi bio za to da Gagi i ja počnemo sve ovo, da snimimo duet zajedno i sve - rekla je Anabela.

Foto: Printscreen Youtube

Bivši supružnici zakopali ratne sekire

Anabela Atijas i Gagi Đogani pre sedam godina su se razveli posle 14 godina braka, kada je došlo i do raspada grupe "Funky G". Oni jedno vreme nisu bili u kontaktu. Međutim, sada se sve okrenulo i na iznenađenje mnogih, njih dvoje su zakopali ratne sekire i obnovili saradnju.

Autor: M. K.

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#pevačica

'