AKTUELNO

Društvenim mrežama šire se spekulacije o navodnom raskidu Anite Stanojlović, pobednice "Elite 7", i trećeplasiranog Anđela Rankovića.

Naime, njihove fanove, naročito one iz takozvane "Neviđene armije", koja ih mesecima obasipa poklonima, zabrinula je činjenica da Anđelo Ranković više nije aktivan na Instagramu - ugašen mu je profil, dok više ne postoji ni na Anitinom profilu.

Foto: Instagram.com

Na njenoj Instagram stranici ne postoji više nijedna Anđelova fotografija, a njihovih zajedničkih uspomena nema više ni u njenim "highlights" sekcijama, gde čuva sebi najvažnije storije.

Oboje smo ih pozvali kako bismo stavili tačku na ova nagađanja, međutim, ni Anita ni Anđelo se nisu odgovorilli na naše pozive. Stanojlovićeva nije odgovorila ni na poruke, iako je videla kojim povodom joj se javljamo.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, da nešto nije kako treba pomislili su mnogi, kada je Anita u emisiji "Narod pita" dobila pitanje od gledalaca da li je upoznala Anđelovu majku.

- Nisam u dužnosti da odgovaram na ta pitanja, ne želim da uplićem njegovu mamu. Podržava naš odnos, ali ne želim da pričam o tome - odgovorila je Anita tada.

Autor: Darko Tanasijević