AKTUELNO

Sinoćnja emisija Darijana Radomirovića i Sneže Kušadasi definitivno je uzburkala sve, a neposredno pred početak iste, ekipa portala Pink.rs porazgovarala je sa Darijanom.

Darijan je u intervjuu za naš portal progovorio o svojoj bivšoj devojci Sneži Kušadasi, bivšoj Miljani Kulić, detetu zbog kog je izašao iz "Elite" kako bi uradio DNK test, ali je progovorio i o mnogim drugim temama.

Sneža je rekla kako joj nisi vratio pasoš i neke njene lične stvari. Kada ćeš joj vratiti to, s obzirom na to da nije mogla da ide u Kušadasi, nego samo do Crne Gore, pošto nema pasoš?

- Sneža je za mene rekla brdo laži i gluposti, ja nemam vremena time da se bavim, bavim se porodicom, svim onim čime se Sneža ne bavi jer je se porodica odrekla. A moj advokatski tim se bavi tim stvarima što Sneža kada, šta i kako...Ima njene porodice koja mi pruža podršku, moje porodice, njenog druga advokata. Ona krpa može da upije sve živo.

Foto: Pink.rs/N. Šolaja

Da li si video dete, šta se dešava oko svega toga?

- Jao mnogo bolje nego što sam mislio. Ja sam se bojažljivo javio svojoj bivšoj, na kraju je ispalo da su mi ona i njena porodica zahvalni jer sam istrpeo brdo kritika za moje potomstvo, nisam se branio i govorio ružno o njima. Viđamo se redovno, beba je donela veliku svežinu, zdravo je, očuvano. Ta devojka sve ima od mene, jedino je mislila da ima svoj stan. Uzeo sam stan i kupio sam novi nameštaj i pare koja sam dobio trošim na majku, kuću i svoje dete.

Bio si u kratkoj vezi sa Miljanom Kulić, da li si video njeno pomirenje sa Ivanom Marinkovićem?

- Strava. Sa Miljanom sam se čuo slučajno prekjuče jer me je zvala da bi mogao da se čujem sa Ivanom. Treba da viđaju dete, deluju srećno, ispričali smo se lepo.

Foto: Pink.rs/N. Panić/Pink.rs/N. Žugić/Instagram.com/PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ

Što se tiče prevare Jelene Marinković, da li si se čuo sa njom ili Urošem Rajačićem?

- Jelena me je grdila zbog stvari koje sam izjavio i da neće da se druži sa mnom, krivo mi je, ja sam odabrao stranu. Ne slažem se s tim što su uradili ona i Uroš, čujem se sa Urošem, s Jelenom ne i malo sa Ivanom.

O čemu je još Darijan govorio, pogledajte u video-prilogu u nastavku:

Autor: Nemanja Šolaja, Nikola Žugić