AKTUELNO

Fanovima ništa ne može da promakne, palo raskrinkavanje!

Filip Car nedavno je izneo da se čuo sa Majom Marinković i da ga je ona pozvala odmah nakon izlaska iz "Elite". Njena strana priče je malo drugačija i kaže da je on nju prvi kontaktirao, ali očigledno se na tome nije završilo.

Naime, na društvenim mrežama njihovim fanovima jako su privukle pažnju objave koje postavljaju na svojim Instagram profilima. On je prvi podelio fotografiju, uz koju je stavio pesmu Đorđa Balaševića "Ringišil".

Zanimljivo je da je Maja danas podelila sliku crne mačke sa plavim očima, a iako su se neki ponadali da je posvetila Stanislavu Krofaku, izgleda da više liči na ovu sa Filipove kape.

Foto: Instagram.com

Zanimljivo je da se Maja snimala uz tu pesmu na rođendanu Ane Radulović, što smo i podelili na našem Instagram profilu.

Ali to nije sve, Marinkovićeva se oglasila nakon Filipa i takođe podelila svoju fotku uz pesmu Balaševića, "Još jedna pesa o maloj garavoj".

Inače, Maja i Car su i prethodnih godina jedno drugo peckali putem storija, pa su fanovi uvek znali kad su obnovili kontakt.

Foto: Instagram.com

Da li je ovo slučajnost ili još jedno u nizu njihovih peckanja saznaćemo večeras u "Narod pita" emisiji, gde ona gostuje sa Stanislavom Krofakom, kog je po svemu sudeći otpisala.

Autor: A. N.