AKTUELNO

Voditeljka Nikolina Pišek aktivna je na društvenim mrežama gde deli svoju svakodnevnicu sa pratiocima, a ovoga puta je poslala i snažnu poruku.

Iako je otvorila dušu i otkrila najdublja osećanja, njen video je privukao mnogo pažnje. Naime, Nikolina je na obali mora, okružena stenama prošetala u belom minijaturnom bikiniju i ponovo pratiocima oduzela dah.

Foto: Instagram.com

Iako ima 51. godinu, Pišekova je ponovo dokazala zašto važi za jednu od najzgodnijih javnih ličnosti. Ipak, voditeljka je pored svega otkrila javnosti kako se trenutno oseća i šta je ono što planira u budućnosti.

- Donela sam neke nove i hitne odluke. Životne. I verovatno ce promeniti moju stvarnost na milon neočekivanih načina. Nadam se dobrih. Ovo leto će mi biti jedno od najradnijih i najtežih ikada, sa promenama koje će odrediti moj dalji životni put. Otkrivaću vam stvari malo po malo, kako uhvatim ritam i koliko se budem osećala ugodno. Ne toliko zbog mene (iako i to deluje psihoterapeutski - suočiti se sa svojim strahovima i o njima progovoriti javno). Nego zbog svih onih koji prolaze kroz slične borbe, ili mnogo, mnogo teže sami i u tišini - pisala je Nikolina i dodala:

Foto: Instagram.com

- Istina nije uvek ono što nam se čini. A govor o njoj deluje oslobađajuće. Kao da izgovorene stvari postaju lakše i manje važne. Trivijalne. I zato cu ovo leto, između dosta gustih obaveza, loviti samo ovakve trenutke. Bez ičega. Ogoljene do kože. Samo more, stena, dragi ljudi i onda beg u realnost. I nadam se da ću opet sve uspeti izdržati.

Autor: D. Tanasijević