AKTUELNO

Pevačica "Granda", Matea Stanković nakon raskida sa devojkom, otputovala je more.

Matea, kako pišu domaći mediji, letuje u čistom luksuzu koji vredi preko 10.000 evra. Ona nije žalila novac kada je odmoru u pitanju, pa tako ovog leta odmara u jednom od najluksuznijih hotela gde samo jedna noć vredi i preko hiljadu evra.

Foto: Instagram.com

Inače, Matea je kupila i luksuzni stan u Beogradu, a o tome je nedavno govorila.

- Iako živim u Beču, odlučila sam da kupim nekretninu za svoje potrebe jer često dolazim u Beograd. Jako mi je važno da se osećam kao kod kuće gde god da se nalazim. Da budem kao svoj na svome, što se kaže. Nama pevačima je nekada dosta i hotelskih soba. Pa kad već mogu da priuštim, Bogu hvala na tome, zašto ne bih. Ulaganje u nekretninu je uvek pametna stvar – rekla je Matea.

Raskinula sa devojkom

Podsetimo, Matea je nedavno raskinula vezu sa devojkom.

Foto: Instagram.com

- U početku je bio prisutan bojazan od komentara okoline, posebno što se bavim javnim poslom, ali kada su svi videli da bila u pitanju ljubav, i kada su je upoznali, njima je bilo najvažnije da sam srećna. Moram da dodam da sam po opredeljenju biseksualka i da sam trenutno srećno sama. Odlučila sam da svu svoju energiju usmerim na muziku, jer je muzika moja najveća ljubav. Nailazila sam na svakakve komentare. Jedni su me podržavali, jedni su me pljuvali da sam bolesnica. Ja nisam nikoga dirala i svako ima pravo na svoj život - rekla je tada.

Autor: Nikola Žugić