AKTUELNO

Pronašao je način da sazna šta ga je interesovalo.

Kao što su gledaoci navikli, Ognjen Amidžić u svojoj emisiji "Amidži šou" svojim gostima svakog utorka postavlja škakljiva pitanja zbog kojih njegovim gostima često ne bude prijatno, što je bio slučaj i sa TV voditeljkom Ninom Radulović.

- Kad si prvi put imala vođenje ljubavi? - upitao joj je Ognjen, nakon čega je Nina zastala, a onda smogla snage i progovorila.

Foto: TvPink Printscreen

- U 25. godini sam vodila ljubav prvi put. Vodila ljubav, mislim, zaista... Neću da detaljišem - na dvosmislen način je odgovovorila Nina naglasivši da je u 25. godini prvi put zaista vodila ljubav, a na Ognjenovo insistiranje da otkrije kada je prvi put imala s*ks, Nina je objasnila:

- Bila sam punoletna, u svakom slučaju.

Kako bi skrenula sa teme, Nina se ponudila da ispriča jedan od svojih najvećih blamova, a odnosi se na njeno detinjstvo.

Foto: TvPink Printscreen

- Sa 12 godina imala sam simpatiju, svaki dan sam išla na bazen da bih ga fascinirala. Šetala sam se duž bazena, ima ona jedna štrafta preko koje preliva voda i stalno je klizava. Prvi put sam se popela na neke platforme i, naravno, prosula sam se, ubila i nikad ga u životu više nisam videla, čovek više nije dolazio na bazen - prisetila se lepa voditeljka.

Pink.rs

#Nina Radulović

#Ognjen Amidžić

'