AKTUELNO

Stefanović se pokajao zbog svoje ishitrene reakcije!

Bivši učesnici rijalitija ''Zadruga'' Sanja Grujić i Marko Stefanović pojavili su se zajedno kao srećan par na žurki povodom završetka ''Elite'', a za Pink.rs su tom prilikom otkrili šta je dovelo do njihovog nedavnog raskida, ali i kakav je njihov odnos trenutno.

- To se dešava kod svih, dešava se u svakoj vezi i ne bi trebalo tako javno, ali eto... - rekao je Marko na početku intervjua, a Sanja je dodala:

Foto: Pink.rs/N. Panić

- Mi smo raskinuli tri nedelje pre toga. Nisam želela da imam obavezu u javnosti da objašnjavam, Mislim da se on brzo pokajao zbog toga. Daleko od toga da sam ga prevarila, mislim da sam najvernija devojka, kao što je i Marko momak. Nemamo mi tih problema. Nije bilo ništa tako strašno, bila je neka ishitrena reakcija... Ponašali smo se kao penzioneri, trudimo se da jedno drugom ugađamo... - poručila je Grujićeva za Pink.rs, dok se Marko nadovezao.

Foto: Pink.rs/N. Panić

- Možda nije trebalo to tako javno, ali ako je ona mene ponizila, hteo sam i ja nju tako... Ja sam arhivirao slike, ona nije. Nisam brisao ništa. Ja sam poznat po nekim ishitrenim reakcijama. Nismo imali nikakav skandal godinu dana. Sanja, ti mene jesi povredila čim je tako neka reakcija bila, nije bilo baš tako bezazleno nešto. Bila je neka svađa, ali sad smo u skroz okej odnosu - otkrio je Stefanović.

U nastavku pogledajte detaljnije:

Autor: Nevena Panić