AKTUELNO

Za legendarni hit ''Miki, Milane'' već znaju gotovo sve nacije, a sad Vera Matović sa ovom numerom beleži još jedan uspeh!

Slovenački košarkaš Luka Dončić snimio je novu reklamu za brend Majkla Džordana i u toj reklami iz automobila se čuje pesma "Miki, Milane", koju izvodi Vera Matović, a uz koju on inače slavi svoje košarkaške uspehe, gotovo uvek.

Veru smo kontaktirali povodom najnovijeg uspeha njene legendarne pesme, a ona nije krila oduševljenje i ponos.

Foto: TV Pink Printscreen

- Toliko me je obradovalo, ceo svet peva pesmu, pa i Luka Dončić, on je uz svaku trojku puštao tu pesmu, počastvovana sam. To je stvarno nešto... Volela bih da stupim u kontakt s njim, on je veliki Srbin, ne znam šta da kažem... Luka je uz svaku trojku puštao moju pesmu i za ponos je - rekla je Vera za Pink.rs, a o tome što će njena pesma sada biti popularnija nego ikad i širom Amerike imala je da poruči:

Foto: Tanjug AP/Tony Gutierrez

- Amerika je mnogo ranije bila aktuelna, slali su mi spotove i džinglove gde operski pevači pevaju na srpskom jeziku ''Miki, Milane'', a ovo sad je još jedan plus i uspeh - rekla je pevačica i dodala:

- Nikad pevač ne može da nestane... Što si stariji bolje te cene, a treba doživeti 50, 60 godina da budeš aktuelan. Nisi zaboravljen, jedno vreme je bilo zatišje, to sada pevaju sve nacije... Puno mi je srce! - rekla je za naš portal poznata pevačica narodne muzike.

Autor: Milica Krasić