AKTUELNO

Crnogorski pevač Samir Ramović tokom trajanja "Elite" priznao je emocije prema Mileni Kačavendi, koja je u međuvremenu rešila da stavi tačku na njihovo druženje, a sada je, smatraju mnogi, nastavio svoj pohod na, za sada, neosvojivu tvrđavu.

Samir je napustio "Elitu" mesec i po dana pre superfinala, koje je održano u subotu uveče. Te večeri je prvi put posle napuštanja rijalitija video Milenu Kačavendu, međutim, kako smo saznali, nisu se ni pozdravili.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

Šarmantni Ramović je, po svemu sudeći, rešio da se baci na proverenu metodu, te Mileni pošalje signal putem društvenih mreža. Pevač se, naime, snimio dok je pevušio pesmu Zdravka Čolića "Ničeg nije bilo između nas", a svi na mrežama misle da je ovo poruka baš za Milenu, uzme li se u obzir tekst pesme.

Video: Instagram.com

- Ničeg nije bilo između nasTo je pola gole istineNičeg nije bilo između nasNi moje košulje ni njene haljine - glasi refren Čolinog hita, a da li ga je Samir posvetio Mileni - ostaje da saznamo.

Samir je, inače, posle izbacivanja iz rijalitija za Blic prokomentarisao svoj odnos sa Kačavendom.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/pink.rs/Z. Veljković

- To je sve počelo lepo i spontano, a na kraju nismo bili u dobrim odnosima. Ipak se lepo pozdravila sa mnom. Sa njene strane je svakako bilo emocija, a moje su bile toliko jake da povremeno nisam mogao da ih kontrolišem. Zbog toga sam pokleknuo nekoliko puta. Imao sam predrasudu, pre ulaska, da ne može nijedna žena da mi se dopadne tamo, ali onda se desilo to sa njom. Privukla me je kada mi je, u toj našoj blizini, pokazala svoju drugu stranu koja se razlikuje od one koju predstavlja svima. Ima i toga da je njoj prijalo da ostane "u priči" nakon što je iscrpela sve teme za Anu Ćurčić i Zvezdana Slavnića, ali je želela da sve to ostane u nekom normalnom domenu - rekao je Samir.

Autor: D. Tanasijević