AKTUELNO

Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić otpočeli su emotivnu vezu tokom trajanja "Elite", a cimeri im proteklih meseci nisu bili naklonjeni - predviđali su da će im emotivna veza, za koju su govorili da je s njene strane interesna, "pući" već kod rampe Pinkovog kompleksa u Šimanovcima, a evo šta se zaista zbiva.

Uprkos lošim prognozama, njih dvoje ostali su zajedno - Teodora je svog dragog sačekala u studiju tokom superfinala, a potom su se zajedno uputili u njegov porodični dom. Teodori se, očigledno, osladilo kod Macanovića, budući da se ne razdvajaju otkako su izašli, u šta smo se uverili i ovog jutra.

Lepa učesnica "Elite" usnimila se sa svojim uspavanim dragim i pratiocima na Instagramu, koji su podržavali njihovu ljubav, poželela dobro jutro.

Video: Instagram.com

Bebica se, inače, tokom superfinala oglasio za domaće medije i tom prilikom istakao da veruje u to da će njegova i Teodorina ljubav opstati, uprkos svim izazovima.

- Teodora me je sačekala, jedva sam čekao da izađem zbog nje, bilo mi je teško što je ispala pre mene što nismo oboje bili u finalu zajedno. Verujem da ćemo uspeti napolju, sve je super. Idemo kući da sednemo, da se odmorimo od svega i da nastavimo ono što smo zamislili. Jedva čekamo da odemo na odmor, baš smo umorni i iscrpljeni - rekao je Macanović za Blic, a potom se osvrnuo i na Miljanu Kulić, koja je diskvalifikovana onog jutra kada su proglašeni finalisti "Elite".

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

- Nisam očekivao da će Miljana biti diskvalifikovana, ne znam šta se desilo, šta je uradila. Sama je odbrala da to bude tako. Ona je i ranije teško podnosila nominacije i procente, mislim da je to presudilo. Bila je razočarana i zato je otišla, plašila se plasmana. Ja se nisam čuo sa njom, nemam potrebu, imamo naše procese na sudu, završiće se sve na sudu, samo u tim slučajevima ćemo se videti. Očekujem da će Miljana pokušati da naruši moj odnos sa Teodorom, bilo je svega u rijalitiju - rekao je Bebica.

Podsećamo, prvo mesto u "Eliti" zauzela je Anita Stanojlović, koja je osvojila novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra, dok je drugoplasirana Aneli Ahmić osvojila 50.000 evra.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: D. Tanasijević