AKTUELNO

Sumirala prve utiske!

U toku je emisija 'Intervju sa pobednicom'. Ovo je prvo izdanje specijalnih emisija čiji je voditelj Dušica Jakovljević. Anita Stanojlović je iznela svoje prve utiske nakon finala, te je otkrila da je videla Anđela pre ulaska u rijaliti kao i da nije ni sanjala da će ikada ućii u vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita, božanestveno izgledaš, da li si uspela da spavaš?

-Nisam uopšte spavala, malo me je udario adrenalin ali polako ima vremena, bitno je da sam zadovoljna -rekla je Anita.

Kako si provela dan nakon što sam te proglasila za pobednicu? -pitala je Dušica.

-U šoku sam iskreno, neverovatan utisak, nadala sam se i očekivala, imala sam dečka koji me je podupirao i nekako sam verovala da ćemo uspeti ali kad se desio taj trenutak to je bilo neopisivo -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago što si realna i što nisi skromna, nekako si znala da imate ogromnu podršku i lepo je što si to očekivala. Desio se veliki linč nakon svega sa Matorom i onda se pojavio Anđelo koji te je izveo na pravi put -rekla je Dušica.

-Čak je bilo prozivanja i na rajskom ostrvu kad je dotična ispala, Mića nije osuđivao jedini, da nije bilo Anđela verovatno bi davno bila kući i sa nulom na računu. Ja sam njega srela pre rijalitija, sedela sam sa Matorom u kafiću i rekla sam joj evo ti bivši drug, od tog trenutka nisam mogla ni da sanjam da ćemo biti zajedno -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja