AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Bivša članica grupe ''Hurricane'', pevačica Ivana Nikolić pred kamerama emisije ''Premijera - Vikend specijal'' govorila je o svojim nastupima, te tome kako pojedini pevači ne žele da izađu na binu ukoliko u klubu nema dovoljno ljudi, ali i o svom ljubavnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Potpuno je normalna stvar da nekad ne bude mnogo publike na nekom mestu. Ja dajem moju podršku kolegama koje su imale priliku da se susretnu sa polupraznim klubom. Ja sam imala i ovako i u grupi te neke sitacije, ali to nas nikad nije omelo. Po meni nije profesionalno da se ne izađe na nastup. Ja sam imala momente i koncerte da je bilo više hiljada ljudi, potpuno je nrmalno da se ponaša isto i kad ih ima toliko i kad ih nekoliko u klubu. I da me jedan čovek voli dobiće moj maksimum na nastupu - otkrila je Ivana, a onda progovorila o svom ljubavnom životu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kod mene ništa novo, ja imam očigledno problem s muškom populacijom. Kod mene na ljubavnom lanu je ravna linija. Volela bih da imam nekog, volim ljubav kao i muziku. Naravno da kad si na tom plamni zadovoljna da ti sve ide na bolje - kaže pevačica.

Autor: Milica Krasić