AKTUELNO

Sve do ranih jutarnjih časova, milioni gledalaca širom Srbije i regiona netremice su pratili spektakularnu superfinalnu noć "Elite", megalomanskog projekta TV Pink, a pobedu u ovoj sezoni rijalitija odnela je Anita Stanojlović, sa ubedljivih 44,7 odsto glasova, dok je drugoplasirana Aneli Ahmić imala 17, 5 odsto glasova.

Aneli Ahmić, zauzela je vicešampionsko mesto u superfinalu, te je tom prilikom otkrila za Pink.rs kako se oseća neposredno po prijemu nagrade od 50.000 evra.

- Osećam se savršeno, osećam se kao pobednica, ovo je za mene velika pobeda, nikada neću ovo zaboraviti. Sve loše što sam proživela, nekako, kao da mi se samopouzdanje vratilo - rekla je Aneli, a onda je otkrila da nema žal za pobedom, s obzirom da joj je izmakla "pred nosom":

Foto: Pink.rs

- Nemam žal, prvo mesto je drugačije, ali je ovo za mene pobeda. Ja sam se već tada kada smo bili Anđelo, Anita i ja, bila sebi pobednica, a kada smo Anita i ja stajale tamo kao dve majke, to je neopisivo - rekla je ona.

Aneli je potom otkrila koji joj je najlepši, a koji najbolniji trenutak u Eliti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Najbolniji je bio moj abortus, a najlepši kada smo Janjuš i ja priznali ljubav jedno drugom. Nema nikakve šanse da se pomirimo. Osećam emociju prema njemu - rekla je ona i otkrila koliko jedva čeka da vidi svoju ćerku Noru:

- Luda sam za Norom, jedva čekam da je pozovem. U sedam definitivno zovem Noru, da joj kažem da dolazim kući i da je volim najviše na svetu - rekla je Aneli i dodala:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Ušla sam psihički loše, ne izlazim psihički dobro. Trenutno sam dobro, ali kako će biti sutra-prekosutra, ne znam kako ću ovaj telefon da upalim i pogledam, to je nešto najteže, ali sam ponosna na sebe što sam ovih deset meseci izdržala kao heroj - rekla je Ahmićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: Nikola Žugić