AKTUELNO

Tokom emisije "Finalna izbacivanja", Anđela Šparavalo otkrila je šokantne detalje susreta sa porodicom, tj. majkom Aleksandrom i ocem Aleksandrom otkako je napustila "Elitu", ističući da su je ucenili da govori loše o Bojani Pavlović.

Kako je istakla Anđela Šparavalo, njeni roditelji naterali su je da priča loše o Bojani u studiju, tj. da se tzv. "opere" od homoseksualnog odnosa sa Pavlovićevom. Ekipa portala Pink.rs sinoć je neposredno pred početak superfinala porazgovarala sa Anđelom, koja je otkrila sve detalje šokantnog i dramatičnog susreta sa ocem Aleksandrom i majkom Aleksandrom.

Takođe, uspeli smo da dođemo u posed prepiske između Anđele i njenog brata, s obzirom na to da je nešto ranije otkrila da ju je zvao i da joj je poslao poruku, te nije želela tada da otkrije šta je u pitanju.

Sada, Anđela je za naš portal otkrila kakvo ona ima mišljenje o tome što joj se brat javio i o tome šta joj je zapravo napisao:

- On ipak mi je poslao poruku čak možda i bez znanja roditelja, verovatno, što bi zvao da pita za mene, da su ga sklonili iz kuće i sve to. Videću sa njim, zvaću ga sigurno. Ja sam svom bratu rekla da će me ubiti, samo čekam odgovor da vidim šta će da mi napiše. Iskreno, ne znam, mislim da je ovo on sam uradio. Nisam Bojani ovo rekla sada, nije još videla to, ja ću da joj kažem sve što mi je rekao - rekla je Anđela, a šta je još ona imala da izjavi, saznajte u nastavku:

Autor: Nemanja Šolaja, Nikola Žugić