AKTUELNO

Voditeljka Sanja Marinković otputovala je van granica Srbije, a trenutke sa letovanja svakodnevno deli na svojim društvenim mrežama.

Ovoga puta, Sanja je objavila fotografiju iz lokala na plaži, gde je pored šanka pozirala u crnom jednodelnom kupaćem kostimu.

- Čekamo decu posle treninga, čekamo da nas on posle tri dana zagrli, čekamo da stigne plata, čekamo da se neko seti da nam kaže kako bi bilo lepo da mislimo malo i na sebe. I obično nikada ne dočekamo - napisala je Sanja u opisu fotografije na kojoj nije skidala osmeh sa lica.

O razvodu

Podsetimo, Sanja se 2020. godine razvela od Aleksandra Uhrina sa kojim ima sina Strahinju.

Foto: Instagram.com

- Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji. Poruka da sam zvanično razvedena stigla mi je od advokata na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je "Čestitam, sada ste zvanično razvedeni". Odavno smo odlučili da se rastanemo kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima - otkrila je voditeljka svojevremeno.

Voditeljka je priznala da je nakon razvoda potržaila stručnu pomoć.

- Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši. Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio - objasnila je ona tada.

Autor: Milica Krasić