AKTUELNO

Boban Zdravković devedesetih godina je radio punom parom, imao je veliki broj hitova, i bio jedan od najpopularnijih pevača.

Pevač se u nekom momentu medijski povukao, ali od muzike nije odustao.

- Na terenu me baš ima, radim punom parom. Skoro da nemam ni jedan slobodan vikend. Kad mogu, kad imam vremena pojavim se negde, u nekoj emisiji ali mi je najbitnije druženje sa publikom. Fizički i nisam puno u Beogradu da bih mogao često da se odazivam na pozive za emisija. Ja živim svuda, moj posao je takav da nemam mesto boravka - kaže Boban i priseća se kako je sve izgledalo devedesetih

Foto: Printscreen YouTube/Diskos Official

- Tih godina se mnogo više pesama napravilo koje su ostavile traga, koje se i dan danas se slušaju. Tada su se pravile velike pesme i karijere. Onaj ko je imao velike hitove, bio popularan mogao je i privatno da stvara, da se obezbedi, ako je pametno ulogao i razmišljao o tome. Meni je pesma "Ne dolazi u moj san" najviše donela u karijeri, u svakom smilu. Ja nikad u muziku nisam ušao da bih gledao to sa finansijske strane, već iz velike ljubavi. Pare mi nikad nisu bile na prvom mestu. Uživam u svemu što radim iako nije lako.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored pesama koje se obeležile devedesetih, tih i takozvani opasni momci su bili deo estradnog miljea.

- Te godine se smatraju opasnim, i to je tako. Ja na sreću nisam imao nikakvih problema. Na nastupima nisam ulazio u detalje ko je, šta je, čime se bavi. To me nije interesovalo, i tako sam se ponašao. U publici i među gostima sigurno je bilo najrazličitijih ljudi, ali ja sam gledao svakog da ispoštujem i da svi budu zadovoljni. Zaobišli su me problemi. Prema svakom gostu sam isto se ponašao, zato verovatno nisam nikada ni imao neki problem ili neprijatnu situaciju - zaključuje Boban.

Autor: N.B.