AKTUELNO

Raskol braka Marinkovića, usled Jelenine javne preljube u "Eliti" sa osam godina mlađim Urošem Rajačićem, udarna je tema domaće javnosti, a emotivni kraj Ivana Marinkovića ispratila je i rijaltii zvezda Stanija Dobrojević, koja je za Pink.rs dala svoj sud.

Stanija, kao i mnogi gledaoci, nije mogla ni da pretpostavi kakav će preokret uslediti kod Jelene i Ivana Marinkovića, te da će im brak pući na samom kraju rijalitija "Elita".

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; PINK.RS

Upravo sam sletela u Majami, pratim intenzivno sve pred superfinale, ali ovaj šok obrt niko nije slutio ni očekivao! Ovo je ludilo priča, prekucavanje igrice i to na samom kraju rijalitija! Ovo je ozbiljna priča kad život krene da ti servira šamare i situacije! Pratimo dalje, najbolje da produžite rijaliti do seprembra - rekla je Stanija.

Foto: privatna arhiva

Podsetimo, na jučerašnjem "Pretresu nedelje" obelodanjeni su svi detalji Jelenine preljube, zbog čega je Ivan ostao u šoku. Usledio je emotivni slom, suze, a potom i žestoka svađa sa ženom, a povodom svih dešavanja oglasila se i majka Uroša Rajačića.

Autor: D. Tanasijević