AKTUELNO

Ovo je prava slika odnosa Jelene i Ivana!

Tokom emisije "Pretres nedelje" nastao je haos zbog afere Jelene Marinković i Uroša Rajačića. Voditelj Milan Milošević dao je priliku i njihovim cimerima da komentarišu goruću temu, zbog čega je nastao haos jer su mišljenja podeljena.

- Šta napadate Uroša? Ovo nije krenulo od njega. Napali ste čoveka - vikao je Anđelo.

- On je navodno Ivanov drugar - rekao je Mića.

- Šta pričaš, Mićo? Meni je ovde Janjuš drugar - dodao je Uroš.

- Klip za pisma su u nedelju, nakon što je Stefani ustala, pa sam ja vratio film - umešao se Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

- Okej onda. Stefani je rekla da prati kamere, mnogo sam pričala sa njom. Ona mi je rekla da ne moram da brinem jer će ona uvek da se zauzme sa sebe i reći će da je ona ta koja radi sa Urošem. Nije mi bilo u malom mozgu da će ovo ikada da se sazna. Ja sam 100 puta sebe pitala šta radim ovde, nikad niko to nije ukačio - govorila je Jelena.

- Samo da je pitam ovo, kako si mi juče i danas rekao... Ne znam šta da je pitam - rekao je Ivan.

- Sve si pitao, žena te je varala na oči. Kaže da si je zapustio, da je živela bedni život i da nisi želeo dete sa njom - dodao je voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam da li je pametno da pričam. Ja ovo nisam ni u najgorim snovima sanjao. Smatram da me je sad varala napolju. Dosta toga sam prošao kad su žene u pitanju, Bojani sam pričao kako sam prvu ženu provalio, imam intuiciju, a ovda sam stvarno zakazao - pričao je Marinković.

- Pričala je da je želela razvod - dodao je Milan Milošević.

- U mojim svim ispitivanjima ona je meni rekla da mi je govorio za stolom, kinjio sam ja nju, ona mene... Reči koje mi izgovara su joj postale uzrečica... Danas si me zvala ljubavi nakon svega ovoga i danas, a i juče. Ja ovo nisam ni sanjao - govorio je Ivan.

- On je meni govorio da se razvedem ili da ću da vidim - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.