AKTUELNO

Ne može da trpi njene prohteve.

Miljana Kulić je kao svoju omiljenu osobu prošle nedelje izabrala Mikija Đuričića sa kojim je bila u najboljim odnosima. Čini se da se danas sve preokrenulo i ona je uputila žestoke prvokacije svom cimeru kako on ne brine dovoljno o njoj s obzirom na to da je ona trudna i on je dužan da se brine o njoj.

Ja ti nisam staratelj, meni je produkcija rekla da moram da prisustvujem. Morala je i Kija koja je bolesna. Da morao je da dođe, ali nije morao da se igra sa jajima i peva. Produkcija, ili je vodite ili zovite mamu i tatu, ja više staratelj neću biti. Janjuš izlazi iz rehabilitacije, ja se vraćam tamo. Neka te služe mama i tata - bio je iznerviran Miki.

Foto: Printscreen Youtube

Ti nisi dužan da me služiš - rekla je Miljana, a Miki je vrisnuo:

Pročitajte još: GAĐALI SE JAJIMA I ČASTILI SOČNIM UVREDAMA: Nastala opšta svađa tokom igre, obezbeđenje odmah reagovalo! (VIDEO)

Hoću odmah kući.

Foto: Printscreen Youtube

Miki je istog momenta skočio, bacio bubicu, razbio staklo na vrata i izleteo iz Bele kuće urlajući. Zadrugari su zanemeli zbog ove Mikijeve reakcije, ali je većina ukućana bila na njegovoj strani. Sa druge strane, gotovo svi osim Saške Karan osudili su Miljanu zbog ponašanja!

Ovu dramatičnu situaciju možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'