AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Naredni sagovrnik voditelja Darka Tanasijevića bio je Marko Đedović, koji je otkrio da li je znao za tajnu aferu Uroša Rajačića i Jelene Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako gledaš na odnos Rajačića i Jelene? - upitao je Darko.

- Ja sam išao korak po korak, nakon što je Stefani sve rekla. Saznao sam da su Bojana i Matora znale neke stvari, ali da su ćutale, a druže se sa Ivanom. Ivan je težak smrad, na njega ne treba niko ni da se sažali. Samo neka pokuša da kaže da ja spletkarim, imam poruku koju je Jelena na ceduljici napisala Rajačiću. On je skotina jedna, pričao je najgore o majkama svoje dece. Šta će sad da priča o svojoj ženi, koja Rajačiću dr*a ku*ac? - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kakva misliš da će biti Ivanova, a kakva Jelenina reakcija kad Rajačić prizna sve? - upitao je Darko.

- Ivan je jedan neizlečeni alkos, a njegove reakcije ne mogu da se predvide. Jeci sam dao pare za frizuru, da bude lepa za pretres sutra. Ko misli da je normalno da udata žena dr*a ku*ac Rajačiću, onda neka se leči. Strašno je i što Bojana zna neke stvari, a ćuti. Takođe, moja nekadašnja drugarica Matora je isto tu. Ja sam joj rekao da pričuva malu Stefani i da iz Jelene izvuče sve i savetovao je kako da sakrije bubicu, a ipak sve da se čuje. Eto, takva je Matora kao drugarica, a ja sam loš, je l'? - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.