AKTUELNO

Šok!

Jelena Marinković je bila naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića, te je progovorila o odnosu sa Urošem Rajačićem. Međutim, ona je i pored tvrdnji velikog broja učesnika da su bili intimniji negirala sve navode.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako si? - upitao je Darko.

- Malo sam besna. Iskreno, na Stefani sam jako ljuta i besna. Za mene je izdaja da mi se namesti ovakva priča - kazala je Jelena.

- Šta postoji između Uroša i tebe? - upitao je Darko.

- Apsoluto ništa. Mi nismo nikada ni pet minuta razgovarali - kazala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Šta je bilo onda u zatvoru? - upitao je Darko.

- On je došao posle mene, imali smo samo jedan dušek i tu je pored mene legao. Ništa nije bilo. Nemam emocije nikakve, ne gledam ga. Ceduljice nikakve nisam pisala - kazala je Jelena.

- Da li si svesna koliko si čudna? Zbog čega Ivanu nisi pokušala ni da objasniš, ako si već u pravu za sve - upitao je Darko.

- Bila sam u šoku. Nije mi prijatno. Ne mogu sad da kažem da mi ovo odgovara - kazala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si u petak rekla da Ivanu i tebi već neko vreme ne cvetaju ruže u braku - kazao je Darko.

- Regovala sam tad na prvu, jer me je terao da krenem da pričam, a ja sam želela da čujem prvo šta se priča. Jako me je razočarao kad me je uvredio - kazala je Jelena.

- Kakav vam je odnos bio kad je Ivan izašao iz prošle sezone rijalitija? - upitao je Darko.

- Nismo imali neke preterane rasprave, osim te vantelesne, koja je pravila problem. To je bilo u planu pre nego što je Ivan ušao u prošlu sezonu, kao i nesuglasice oko biznisa koji sam ja htela da pokrenem biznis, a on nije bio za to - kazala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.