AKTUELNO

Iskren do koske!

Prvi sagovornig voditelja Darka Tananisevića za večeras bio je Nenad Aleksić Ša, koji progovorio o odnosu sa Mionom Jovanović i njenim brojnim kontradiktornosrtima.

Foto: pink

- Miona je suočena sa brojin kontradiktornostima, kako to komentarišem? - upitao je Darko.

- Postoje brojne stvari koje meni nisu jasne, iskreno. Ona jedno radi javno i za stolomn, kao i ono u hotelu sa Stanislavom što smo svi videli, a drugo priča kad je sa mnom u krevetom. Međutim, ako sve bude kako treba dalje, neću se vraćati u prošlost. Ukoliko ne bude sa mnomkad izađemo, onda ne znam, onda je sve lagala. Ako se spostavi da me je sve lagala, onda sam ja totalna budala. Nije mi jasno da li ona želi da u narodu bude devojka koja ne pravi greške, pa da ja ispaštam zbog toga - kazao je Ša.

- Da li je onda njoj preči rinaliti, od harmonije sa tobom? - upitao je Darko.

- Pa ja upravo o tome pričam. Ajde, v erovaću u to što mi priča. Ukoliko sve bude kao što mi govori i sve bude kako treba napolju, moraću da je pitam što je onda u rijalitiju bilo ovako - kazao je Ša.

Foto: pink

- O čemu vi pričate u krevetu, to mnoge zanima? - upitao je Darko.

- Ona mi govori da ona 100% dolazi kod mene posle rijalitija i da ne treba da se drami, ali onda za crnim stolom ne kaže baš tako - rekao je Ša.

- Što onda ima potrebu da to kaže u krevetu, ako ti to kaže, a onda menja priču? - upitao je Darko.

- Darko, ne znam. Ona u krevetu jednu, ali posle priča kako će kod roditelja, pa onda kako će prvo kod mene, nije mi to baš jasno - kazao je Ša.

Foto: pink

- Da li ti se čini da si usamljen u borbi za vašu ljubav? - upitao je Darko.

- Nekad da. Ne znam šta da kažem. Ona je previše opuštena i lagana - odgovorio je Ša.

- Kako misliš da ćeš napolju biti miran pored nje, ako je sve tako? - upitao je Darko.

- Razmišljao sam kako će biti napolju, ako ovde javno uspeva da mi zavrti mozak pored svega. Ukoliko bude iskrena, bićemo srećni, ako vidim da mulja i petlja, onda ću biti najteža osoba na svetu - istakao je Ša.

Foto: pink

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Snežana Zindović