AKTUELNO

Tokom Premijere - Vikend specijala u rublici "I nama je teško", pevačica Lena Kovačević govorila je o gubitku majke, ali i onom što ju je majka naučila.

Na samom startu razgovora, Lena Kovačević se osvrnula na gubitak majke, koja je preminula u januaru ove godine.

- Svako ko je ostao bez majke će razumeti. Majka je svet, majka je životu, a meni je majka sve bila, i najbolji prijatelj, sve dobro što nosim u sebi je od nje. Njen odlazak je promenio moj život, postala sam surovo iskrena, postala sam otporna na jedan bol, ali sam i ranjivija, a tada puštam nove ljude u svoj život. Dešava se da sam sazrela preko noći. - pa dodala kako se balansira život između posla i porodice i prijatelja:

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam kao ringla, kao fahidiot, kada radim radim, kada sam na sceni na sceni sam, i takav je moj život, a kada siđem sa bine kada sam sa prijateljima, porodicima, i tada sam fahidiot, ja sam tada samo tu, i za mene je to blagoslov - rekla je Lena.

- Rasla sam pored majke i pored žena koje su izrazito radosne, one u svemu nađu dobro i u svemu nađu foru i šalu. Ja se uvek setim, ne samo maminih reči već i reči svoje tetke - rekla je Lena.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je priznala da kako se rešava loših misli.

- Borim se i osobađam se od loših misli, svi treba da uživamo u tom trenutku, i to ću učiti decu, postoji samo taj trenutak, ta vera. Mene je vera održala, meni je moja majka bila duhovna majka, ja sam odrasla u veri, u Hristu. Naučila me je da budem pozitivna i vedra, a kada padnem, sebe opominjem da kada padam, da se hvatam za slamku spasa. Svako mora da ima svoj ritual, pogotovo stariji ljudi, a ti rituali su ono što volimo - rekla je Lena.

Autor: N.B.