AKTUELNO

Anđela Ignjatović Breskvica napravila je potpuo haos na društvenim mrežama izjavom da je dezinformacija da ona sprema koncert u septembru na Tašmajdanu, iako su karte uveliko u prodaji.

Naime, pevačica se ovim povodom oglasila i istakla da je reč o velikom nesporazumu.

Imam potrebu i dužna sam da se oglasim povodom velikog nesporazuma vezanog za moj navodni solistički koncert na Tašmajdanu. Da, u pitanju jeste veliki nesporazum, gde je taj koncert prvenstveno zakazan bez mog znanja. Čim sam za to saznala, odmah sam rekla da to u ovom momentu ne želim da radim jer smatram da za to, jednostavno, nije vreme. Moja želja jeste da se moj solistički koncert organizuje ali kada izdam još pesama, jer ne želim da na svom koncertu pevam pretežno, već svoje pesme.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Pevačica je potom otkrila kada želi da pravi svoj prvi solistički koncert:

Ovo je period u kom radim doslovno svaki dan i ne bih bila u stanju da se tom koncertu posvetim onako kako bi trebalo, i da svojoj publici priuštim sve ono što smatram da treba, što želim i što zaslužuju. Kada dođe do toga da odlučim da pravim solistički koncert, to ću ponosno i objaviti i najaviti. Izvinjavam se svima koji su dovedeni u zabludu kada je reč o navodnom koncertu na Tašmajdanu

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Izjava koja je napravila buru je kada je jedna novinarka upitala Breskvicu za koncert na Tašmajdanu u septembru:

- A ne, ne, ne to je bila dezinformacija. Ali biće, ja se nadam uskoro, kada ja budem smatrala da je vreme za koncert i ja ću da organizujem nešto veliko, rekla je za Radio Svetski.

Ova pevačicina izjava izazvala je buru na Tviteru. Nezadovoljni fanovi su razočarano komentarisali: "Ali karte se i dalje prodaju, kako je to moguće", "Stoji najava svuda, šta se ovde sešava?!", "Dezinformacija, a postoji najava koncerta na sajtu na kom se prodaju karte", "Da odmah vrati sve pare za karte", "Kakav je ovo blam..."

Autor: N.B.