AKTUELNO

Ova noć će se dugo pamtiti!

Petak je dan rezervisan za ''Pitanja novinara''. Kao i svake nedelje, pa i ove, pripadnici sedme sile detaljno su se pripremili kako bi učesnie Elite sočili sa tajnama za koje su mislili da se neće razotkriti. Pored voditeljke Ane Radulović u studiju su bili novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, kao i novinar RED portala, Jovan Ilić.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Na samom početku emisije "Pitanja novinaraDarko Tanasijević pozvao je Mionu Jovanović, kako bi sa njom razgovarao o situacijama iz hotela sa Stanislavom Krofakom, kao i pokušajima da Nenada Aleksića Ša ubedi da ne veruje svojim očima nego njoj.

U nastavku emisiije ''Pitanja novinara''. Nenad Aleksić Ša priznao je novinaru portala Pink.rs Darku Tanasijeviću da je uveren u to da njegova devojka Miona Jovanović neće priznati svoje greške, dok je ona rešila da otkrije šta će uraditi sa prstenom i večanicom koji su joj ostali nakon zadatka Velikog šefa, a na kom se na ljubav zarekla Stanislavu Krofaku.

U nastavku emisije "Pitanja novinaraDarko Tanasijević je razgovarao sa Mionom Jovanović o snimku iz hotela na kom se čuje da je Stanislavu Krofaku krenula da kaže da ga voli.

Međutim, Jovanovićeva je dala sve od sebe da demantuje da je pokušala da izusti ono što je čitava nacija čula, te u njene reči nije poverovao ni njen momak Nenad Aleksić Ša, koji je tokom njenog izlaganja promenio sve boje.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša posvađali su se zbog njene burme sa svadbe koju joj je on tražio kako bih je bacio, ali ona se pravila sve vreme luda i tvrdila da ne zna gde je.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša upali su u novi sukob prilikom čega je on nju okrivio za sva dešavanja u hotelu sa Stanislavom Krofakom.

Nenad Aleksić Ša priznao je da vidi da namere Mione Jovanović prema njemu nisu čiste, te je njoj stavio do znanja da se pravi naivan, kako bi im odnos opstao.

Miona Jovanović otkrila je da ju je Nenad Aleksić Ša prisilio da dođe kod njega nakon finala Elite, umesto kod svoje porodice.

Nenad Aleksić Ša pobesneo je jer ga je Miona Jovanović optužila da je ucenio da mora psole rijalitija prvo veče otići kod njega, a ne kod svojih roditelja.

Lepi Mića priznao je da mu je Miona Jovanović dala stvari koje joj je poklonio Stanislav, kako ih Ša ne bi bacio.

Nenad Aleksić Ša progovorio je o odnosu sa Mionom Jovanović, te je otkrio da je počeo da veruje u njene bajke, a ne svojim očima.

Nenad Aleksić Ša je priznao da duboko u sebi veruje da je Miona Jovanović raskrstila s emocijama prema Stanislavu Krofaku.

U toku emisije 'Pitanja novinara', Darko Tanasijević postavio je pitanja Stansilavu Krofaku koji je progovorio o medenom mesecu sa Mionom Jovanović, a potom i priznao da li će se pozdraviti sa njenim roditeljima.

Stanislav je priznao da smatra da je Miona propala pored Ša, pa je nakon toga i istakao da će se pozdraviti sa njenim roditeljima.

Nenad Aleksić Ša zamerio je Mioni Jovanović pričanje sa Aneli Ahmić u šiframa, te joj je zabranio druženje sa njom, a potom joj je dao do znanja da neće ići na ručak sa svojim roditeljima.

Marko Đedović istkao je da je i više nego očigledno kupovanje mira Mione Jovanović, koja Nenadu Aleksiću Ša obećava da će biti zajedno nakon Elite, a da zapravo od toga nema ništa.

Tokom reklama došlo je do sukoba između Aneli Ahmić i Maje Marinković. Naime, Aneli nije mogla više da trpi Majine provokacije.

U jednom momenut Miona, Aneli i Slađa Lazić su se zaglavile u pušionici. Ša je pokušao da ih oslobodi teje konstantno pitao MIonu kako im se to deislo.

- Bog me spasio od tebe - rekla je Miona.

Nenad Aleksić Ša zamerio je Mioni Jovanović što je sedela sa Aneli Ahmić u pušioni, te su se žestoko posvađali.

Anita Stanojlović prokomentarisala je odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, prilikom čega je iznela tvrdnju da se on njoj gadi, kao i da su emocije između Mione i Stanislava Krofaka očigledne.

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je podigao Marka Đedovića kako bi otkrio sve što zna o aferi Jelene Marinković i Uroša Rajačića.

Jovana Cvijanović se poverila Mileni Kačavendi i Marku Đedoviću o aferi koju je Uroš Rajačić imao sa Jelenom Marinković. Nakon toga ju je Marko Đedović odveo u hotel kako bi popričala sa Urošem.

Uroš Rajačić otkrio je da li je bio intiman sa Jelenom Marinković u zatvoru, te je Matora priznala da je za ovu aferu provalila još ranijih dana.

Jovana Cvijanović otkrila je koliko je šokirana zbog saznanja da su Uroš Rajačić i Jelena Marinković bili intimni, a nakon njenog izlagana, Marko Janjušević Janjuš opriznao je da je primetio da se tu nešto događa.

Jelena Marinković progovorila je o tajnoj vezi sa Urošem Rajačićem koju je krila od Ivana Marinkovića, ali po svemu sudeći on je sve više počeo da se uverava u ovu priču, iako u prvi mah nije to shvatio tako ozbiljno.

Ivan Marinković najavio je Jeleni Marinković razvod nakon što je saznao da ga je prevarila sa Uroše Rajačićem, a potom se i žalila na njihove probleme u braku.

Ivan Marinković progovorio je o aferi Jelene Marinković i Uroša Rajačića, u koju je počeo da veruje posle Jeleninog izlaganja, ali potom je pokušao ipak da je izvuče , ali bezuspešno.

Ivan Marinković uputi je gnusne uvrede svojoj supruzi Jeleni Marinković jer nije demantovala navode učesnika da je bila intimna sa Urošem Rajačićem.

Marko Janjušević Janjuš odao je Uroša Rajačića, te je priznao da su Uroš Rajačić i Jelena Marinković ipak bili intimni, što je Rajačić pokušavao sve vreme da ga zaustavi i da ne priča o tome.

Ivan Marinković nije mogao da prihvati činjenicu da ga je supruga Jelena prevarila sa Urošem Rajačićem, pa je na sve načine pokušavao da uzdigne Jelenu, a ponizi ostale cimerke.

Marko Janjušević Janjuš pokušavao je Urošu Rajačiću da ne treba da ćuti, već kaže istinu o njegovom odnosu sa Jelenom Marinković, te mu je i otkrio da je Jelena zaljubljena u njega.

Autor: Snežana Zindović