AKTUELNO

Voditeljka Sanja Kužet je pre nekoliko dana rodila sina kome su ona i njen muž dali ime Vuk.

Večeras, 5. jula njen izabranik Nemanja Živojinović pravi gala proslavu na jednom beogradskom splavu, a među prvima je stigla pevačica Vanja Mijatović, koja je večeras sa pevačem Milanom Mitrovićem zadužena za atmosferu.

Foto: E-Stock

- Nisam se još čula sa Sanjom, sad će sve da ispitam kad uđem. Ja njima pevam na svim slavljima, Sanju obožavam, suprug joj je divan. Taj dan je nešto specifično i svi su rapoložena - rekla je Vanja, a na pitanje i izjavu Nade Topčagić da najviše para pevači uzimaju kada pevaju njen veliki hit "Rodio se sin, mali gospodin", pecačica je odgovorila:

- Verovatno da da, ako se rodio sin, a vole ljudi i "Pepeljugu", (koju inače peva Verica Šerifović) - rekla je Vanja, a zatim je na proslavu stigla i voditeljka Dragana Katić, koja je otkrila kako se Sanja oseća:

Foto: Instagram.com

- Sanja se oseća odlično. Kakve želje mogu da budu kada dođe mlado, lepo, zdravo biće na svet nego da tako ostane. Želim njoj i Nemanji da imaju srećno roditeljstvo. Nismo pričale o njenom povratku na posao, ali ona je vredna, voli da radi - istakla je Dragana za Blic.

Autor: Nikola Žugić