AKTUELNO

Voditeljka Sanja Kužet porodila se juče u prepodnevnim časovima u strogoj tajnosti u Beogradu.

Sanja Kužet u braku je sa Nemanjom Živojinovićem, direktorom marketinga jedne auto-kompanije koji ne voli da se eksponira u javnosti. Sanja i Nemanja su odavno odlučili da razdvoje privatno od poslovnog te se on retko kad pojavljuje na javnim dešavanjima s voditeljkom.

Foto: Instagram.com

Sada je par postao bogatiji za još jednog člana porodice. Voditeljka se porodila juče u Beogradu i na svet donela još jednog dečaka.Tim povodom se oglasila i "Grand produkcija" zvaničnim saopštenjem.

"Sa ponosom i radošću objavljujemo da se naša Sanja Kužet juče ujutru porodila carskim rezom i na svet donela dečaka Vuka Živojinovića. I mama i beba se osećaju sjajno, zahvaljujemo se svima na ukazanoj paznji!"

Foto: Instagram.com

Legenda o muškom ličnom imenu Vuk je veoma zanimljiva i potiče od staroslovenskog verovanja koje se prenosilo "s kolena na koleno". Prema ovoj legendi, veštice i zla bića su ubijale novorođenu muško decu, te ih su im majke davale ime po divljoj životinji - vuku, koji je trebalo da ih zastraši i zaštiti decu od umiranja.

Autor: Milica Krasić