AKTUELNO

Ovaj trojac joj nije blizak srcu!

Bivša rijaliti učesnica, Marijana Zonjić, gostovala je na Red Tv u emisiji 'Pitam za druga'. Ona je progovorila o trenutnoj najaktuelnijoj temi svadbe Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Otkrila je da joj je Stanislav totalno antipatičan i nezanimljiv, te da bi se Miona lako pomirila sa njim pošto su zajedno kao dva drveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti kažeš o svadbi Stanislava i Mione, kad je matičarka rekla da mladoženja poljubi mladu nekako je delovalo kao da je Stanislav zaista želeo to da uradi?

- Cirkus kolorado, verovatno da su sami da bi se oni poljubili. Nekako mi deluje kao da ima još uvek emocija između njih, smatram da je Miona nesrećna u vezi sa Ša i da samo čeka da izađe napolje. Nekako mi je Stanislav antipatičan i on kao i Miona mi je kao sveća, nekako kao da nemaju tu neku energiju, isti su kao mrtvo puvalo, možda zato i jesu jedni za druge. Pritom ja dečka ne razumem ni šta priča, meni je Ša mnogo lepši od Stanislava i ima tu energiju dok je Stanislav drven.On je žrtvica kao u toj priči, devojka ga prevarila a on brže bolje uleteo kod Maje u krevet. Mislim da je sve isplanirano sa njegove strane i nekako je isfoliran, vidi se da je pravi rijaliti igrač a sve se pravi da nema veze sa tim.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' su ti delovali Miona i Stanislav prisno u hotelu?

- Ja zaista vidim između njih dvoje neke emocije i da nisu u Eliti oni bi se pomirili. Nekako mislim da joj je krivo što je propustila dobru priliku jer je Stanislav držao kao malo vode na dlanu. Ona to trpi jer joj je kadar bitniji od svega i trpi da bi bila glavna tema do kraja.

Foto: PINK.RS; TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja