AKTUELNO

Sita Ahmić, sestra učesnice "Elite" Aneli Ahmić, sinoć je iznela niz prozivki i uvreda na račun bivšeg zeta Asmina Durdžića i njegove nove devojke Stanije Dobrojević, a sada joj je on uzvratio.

Ona je, naime, "raskrinkala" Asmina i Staniju da navodno krišom borave u Dubrovniku, a potom se Durdžić oglasio za Pink.rs i odgovorio Siti.

Foto: Privatna arhiva

- Da, tačno je da uživam sa Stanijom u Dubrovniku. Šetamo svuda, nigde se ne krijemo. Staniji prilaze ljudi, slikaju se s njom, pa čak je nekima i Pablo atrakcija. Ovo je prelep grad, a Ahmićke nisu odavde, samo brukaju i Sarajevo i Dubrovnik. One ne znam odakle su i iz koje nedođije i samo ja baksuz sam mogao da nabasam na njih i još uvek ispaštam zbog toga - rekao je Asmin i dodao:

- Sita nije iz Dubrovnika, ona ovde radi samo kao taksista u sezoni. Baš sam je tražio kad mi je trebao prevoz, ali nema je nigde. Da se nije možda uzvezdila, pa je sramota da dođe da radi svoj posao taksiste - zapitao se, u svom stilu, Durdžić.

Podsetimo, Sita je noćas Staniju nazvala papankom i švalerkom, te nju i Asmina optužila da se u Dubrovniku kriju.

- Odvela je Asmina u našu nedođiju, e neka je papanka videla Dubrovnik posle 40 godina elitnog života! Javili mi ljudi! Ni on ga nije video dok nije Aneli smotao, evo sada i švalerku odveo u tu nedođiju! Samo, ne znam što kriju da su u nedođiji... A, znam, znam - zagonetno je poručila Sita.

Foto: Instagram Printscreen, Pink.rs

Autor: D. Tanasijević