AKTUELNO

Britka sablja!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Marko Đedović, koji je prokomentarisao trenutnu situaciju između Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kako kmentarišeš venčanje Mione i Stanislava? -upitao je Darko.

- Jako lepo, moram to da priznam. Poenta je bila da vidimo i pravu sliku tog odnosa. Ona je bila prepraspoložena, pevala je, kao i Stanislav. Ona je bila srećna i nasmejana. Žena je sve vreme pevala, bila raspoložena. Ja sam joj rekao:''Miona, da si napolju bila, ti bi se stvarno udala za Stanislava''. Ona je na to rekla samo:'' sudbina''. Mogla je da negira sve što sam rekao, ali nije. Odnos sa Stanislavom nije jasan. Ona je juče igrala i pevala kao nikada do sad. Miona se kaje zbog svega. Miona bi dala sve da može da se Ša nije desio. Uveren sam da Ša vidi sve ovo o čemu ja sad pričam, ali da ne želi da prihvati sve to. Ša mora sebi da prizna da su Miona i Stanislav juče izgledali kao zaljubljeni par, onako kako njih dvoje ipak ne izlgledaju. Izgledali su, ali samo dok su se muvali - kazao je Đedović.

- Ša ipak česrto ističe da da ga ne zanima ko šta misli i da neće drugi rukovoditi njihovom vezom, nego oni sami - kazao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Snežana Zindović