AKTUELNO

Nju svi obožavaju!

Ivana Dimkovski poslednja je takmičarka u večerašnjoj emisiji "Pinkove zvezdice". Ona je odlučila da prva pesma kojom će se predstaviti bude "Tajno moja" Goce Tržan, koja joj je pružila podršku tako što je podigla svoju stolicu, a to su učinili i Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Druga pesma kojom se predstavila bila je "Dođi" Parnog valjka, a uz nju je na sceni imala i plesače koji su ovo bajkovito veče još više oplemenili, ali je i sama Ivana malo izmenila svoj stajling. Na kraju su Milan Stanković i Leontina podigli svoje stolice, tako da smo ovo veče počeli i završili peticom.

Meni se dopalo kako je ona ovo večeras izvela. U nekim delovima je falilo punoće glasa, ali to je možda i njen pečat. Ona stvara prijatnu atmosferu. U Gocinoj pesmi si se dobro snašla, malo je odsečnosti falilo, ali nije bilo loše - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Dobro si se snašla i u prvoj i u drugoj pesmi, u odnosu na kandidate koji su možda tačnije pevali od tebe, ali si ti imala ono što kod njih nisam imao. Jedna lepa slika - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Ivana Dimkovski

#Pinkove zvezdice

'