AKTUELNO

Neće moći da se oporoavi nakon ove rečenice!

Nakon prvog plesa mladenaca, došlo je vreme da im njihovi roditelji održe zdravicu. Prvi je reč imao Anđelo Ranković koji je Mionin otac na današnjem danu.

Foto: TV Pink Printscreen

-Želim da svi uživate večeras, hvala vam šte ste se odazvali pozivu. Nama je čast što nam je zet ovakav gospodin, obzirom kakvi su mu roditelji. Ćerko prelepa si, želim da budeš srećna ceo život, uživajte svi i uzdravlje - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

-Dragi svatovi, dragi gosti, čast mi je i zadovoljstvo što večeras mogu da održim govor. Sine ponosan sam na tebe, ti si naš sin prvenac. Sine moj, zaklinje se otac tvoj. Nazdravimo svatovi dragi, našem paru dragom, da nam u hotelu ostanu nagi i da se vrate u komadu i da je kumu vratiš zdravu. Snajka moja čuvaj sina da ne postane slina. Majka ga nije učila da bi mu se posle ljuljaške svaka smučila. Dižem ovu čašu za sve dobre ljude i za ljubav vašu. Za mog sina prvenca i njegovu mladu, dragi sine našao si pravu ženu za sebe koja se retko sreće. Nisi obrukao ni tatu ni mamu, mlada ti nema govornu, a ni drugu mamu, a kad pogledaš na drugu stranu ima kilometražu malu, nije ni kum lud - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte OVDE.

Autor: N.P