AKTUELNO

Njen sin se umnogome razlikuje od svojih vršnjaka.

Dizajnerka enterijera Elena Karaman Karić već odavno se ne uklapa u kalupe, o čemu svedoče njeni mnogobrojni potezi, a poslednji u nizu digao je veliku prašinu i iznenadio domaću javnost. Ćerka Verice Rakočević je, naime, donela odluku da svog dvanaestogodišnjeg sina Simona ispiše iz škole i omogući mu da samostalno stiče nova znanja.

Foto: Instagram

- Obrazovanje kod kuće je najbolja odluka koju sam ikad donela. Umesto da sedi satima u školskim klupama, naša učionica je tamo gde smo mi, u štali, u šumi, kraj vatre sa domorocima. Postoji li šta bolje od mogućnosti da budete divlji i slobodni, da vas odgajaju da budete ono što zaista jeste - objasnila je Elena svoju, kako kaže, najbolju odluku do sada, a onda je otkrila da je njen sin sa samo dvanaest godina došao na ideju da pokrene porodični biznis, u čemu će ga roditelji podržati.

Foto: Instagram

- Simon ima pragmatičnu crtu, odličan je u organizaciji i interesuje ga sve u vezi sa zemljom, poljoprivredom i zdravom ishranom. Kaže da je smislio porodični biznis u koji ćemo se svi uskoro uključiti - rekla je Elena koja će, nema sumnje, biti ponosna na sve uspehe i rezultate svog dvanaestogodišnjeg poljoprivrednika.

Foto: Instagram

Pink.rs

#Elena Karaman Karić

'