AKTUELNO

Mesecima traje rat pulenki menadžerke Sandre, Teodore Džehverović i Eme Radujko, a svađa će, po svemu sudeći, biti nastavljena nakon noćašnje emisije "Amidži šou".

Teodoru su, naime, pratioci na Instagramu pitali kakvo zapravo ima mišljenje o Emi Radujko, na šta je ona odgovorila:

- Ja sam rekla sve, ja stvarno ne bih produbljivala iz poštovanja prema Sandri, isključivo, samo zbog toga. I iz poštovanja prema sebi - rekla je Teodora, koja ime svoje koleginice nije želela ni da izusti.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, sve je počelo kada je Ema, svojevremeno, izjavila da, za razliku od Teodore, ona nije bila u rijalitiju, niti je imala estetske operacije. Teodora se tada, pre pet meseci, budući da je njihov rat svakodnevno punio domaće portale i društvene mreže, oglasila za Pink.rs.

- Ja sam se iskreno iznenadila kada sam videla njen intervju, jer možda Ema nije htela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan - počela je priču tada Teodora za Pink.rs.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, TV Pink Printscreen

- Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali devojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje "da li mene imitira" spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je pre svega ovoga ona bila zaista moj fan i želela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom. Ja joj od srca želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu - poručila je Teodora Džehverović za Pink.rs.

Zbog svađe je morala da se umeša i Sandra Saša, njihova menadžerka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock

- Prvo na šta bih se osvrnula je da Teodora i Ema nisu isti tim, jedino što ih vezuje je da obe sarađuju sa mnom. Ali svaka ima zasebno svoju karijeru. I izgradnja iste je bila drugačija. Smatram da se Ema nije lepo izrazila i da nije lepo objasnila šta zaista misli. Koliko ja znam, ona mnogo poštuje Teodoru i njenu karijeru, kao i njen razvojni put. Teodora je uvek bila uzor i njoj i mnogim drugim mladim devojkama, jer je postigla mnogo svojim radom, harizmom, talentom. Takođe je uvek bila i trendseter, tako da su mnoge mlade devojke u nekom trenutku želele da liče na Teodoru. Da se oblače isto, poziraju isto, šminka, frizura itd., jer su videle da sve što Teodora radi je vrlo uspešno i primećeno. Nema razloga da između njih postoji netrpeljivost, pogotovo jer je Teodora podržala Emu od samog početka, između ostalog i upoznala je sa mnom i time joj dala priliku da ostvari svoje snove, zbog čega verujem da je Ema jako zahvalna... Tako da je sve ovo očigledno jedan nesporazum, tj. nije lepo objasnila šta zaista misli. Estetske korekcije koje su pomenute i na šta je negde kasnije u komentarima stavljen akcenat su kod Teodore bile minimalne i to što je ona uradila na sebi je u današnje vreme normalno i uradila je svaka druga devojka. Što se tiče takmičenja i rijalitija, to je takođe pozitivna stvar u Teodorinom slučaju, jer je u oba formata pokazala svoj talenat i kvalitete kroz koje je stekla mnogobrojne fanove i osvojila srca publike koji su uz nju verno u svakoj situaciji - zaključila je menadžerka Sandra.

Foto: Instagram.com

Autor: D.Tanasijević