AKTUELNO

Mirjana Božović 2007. godine predstavljala je našu zemlju na izboru za Mis sveta u Kini, a nakon toga joj se život promenio iz korena

Prelepa Aleksandra Rutović izabrana je za novu Miss Srbije 2024. Odmah nakon proglašenja svi mediji obelodanili su da je, zvanično najlepša Srpkinja, ćerka kontroverznog biznismena Željka Rutovića, jednog od preživelih aktera iz kultnog filma "Vidimo se u čitulji" i čoveka koji je pre nekoliko godina upucao jednog beogradskog moćnika.

Foto: Pink.rs

Pored poznatog oca, Aleksandra je dospela i u žižu javnosti zbog svoje maćehe Mirjane Rutović nekada Božović, koja je svojevremeno takodje bila izabrana za najlepšu Srpkinju.

Mirjana je studirala građevinu i želela je kako je sama isticila da postane građevinski inženjer. Međutim, njen životni put ju je neočekivano odveo u potpunom drugom smeru.

Ona je 2007. godine predstavljala Srbiju na glamuroznom izboru za Mis Sveta koje se održalo u Kini. Samo tri godine kasnije, 2010. godine postala je deo Pinkovog rijalitija "Farma" gde se pokazala u najboljem svetlu. Nakon izlaska iz rijalitija upoznaje Željka Rutovića koji je 22 godine stariji od nje.

Foto: facebook.com/mirjana.bozovic.5

Inače, Rutović važi za žestokog momka iz 90. godina. Od 2017. godine Željko ima i dosije jer je u jednom beogradskom hotelu pucao u poznatog biznismena i ranio ga u nogu. Presudom Višeg suda u Beogradu iz novembra 2023. godine osuđen je na godinu i 10 meseci zatvora.

Foto: facebook.com/mirjana.bozovic.5

Uprkos svim pričama koje su kružile o Rutoviću, Mirjana je odlučila da se uda za njega i tako, u martu 2012. godine oni su dobili sina Ognjena, a veliko venčanje upriličeno je u novembru 2013. godine.

Autor: Nikola Žugić