AKTUELNO

Da li će je pustiti da ode kući kod roditelja?!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca' voditeljka je pročitala naredno pitanje koje je bilo za Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša da li shvataš da tebi Miona nije žena i da je normalno da iz Elite ide kući, nije ona nađena na ulici pa da nema svoje roditelje - glasilo je pitanje.

Tačno tako, nema šta ja da pitam i ne puštam. Mene nervira samo što ona menja dogovor - rekao je Ša.

Ja sam rekla da ću ići sigurno, ali ne znam da li ću ići odmah ili posle tri dana. On je sinoć rekao da ja ne idem kod roditelja nego kod njega i nema druge priče. On meni ne brani da idem kod svojih, ali ima prebačaje u glavi- rekla je Miona.

Nije tačno. Ona je meni rekla petsto različitih verzija. To je meni razbucalo glavu - rekao je Ša.

Šta te boli ku*ac gde će da ide - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora kako letos tebi nije smetalo da jedna gej osoba piše tvojoj ženi, kako tebi nije to smetalo i nisi bila ljubomorna, ne znamo te takvu - glasilo je pitanje za Matoru.

Smetalo mi je, mene su uveravale grupe na instagramu, ali je nikada nisam uhvatila na delu. Matea je mene stvarno ubedila da tu ništa ne postoji, ona je mene i oduševila - rekla je Matora.

Ja ne znam što se ti pravdaš i kome šta da dokazuješ? - upitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora šta je sa tobom? Pitanje je jasno - rekao je Đedović.

Ja imam utisak da se oper pravdam i pričam priču koju sam već pričala. Ja sam ljubomorisala, verovala sam joj sto posto. Ja sam bilaa ljubomorna, ona je meni uvek ljubomorisala na gluposti, pravila je fejk scene. Ne zanima me da se ponavljam u krug - rekla je Matora.

Lejdi je dala dokaze Matoroj, ona se pravila luda. Ako se ja osuđujem za prevaru, što se onda ne osudi ona koja je pričala sa Sanjom na Lasti, sa Mc Alex u studiju i dopisivala se sa bivšom devojkom - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P