AKTUELNO

Neće odustati dok ne sazna istinu.

Veliki šef je pred zadrugare postavio novi uslov da tokom održavanja sastanka u Beloj kući nema pozdravljanja i naručivanja privatnih stvari, već da sve to ubuduće moraju raditi na stepeniku na Trgu Džastina Bibera.

Foto: Printscreen Youtube

Stanovnicima Bele kuće je u početku bilo teško da se priviknu na ovo, ali nakon nekoliko dana su usvojili novo pravilo i svakodnevno ga praktikuju. Andrijana Radonjić i Sanja Stanković su odlučile da zajedno pošalju poruku svojim porodicama i saopšte im šta im je potrebno od garderobe, a onda je Pinkova zvezda izrazila sumnju da ju je dečko prevario dok je u rijalitiju.

Pošto sam saznala iz pouzdanih izvora da si išao na zimovanje, nadam se da si se lepo proveo tamo. Crk'o dabogda. Nadam se da si se lepo proveo i da nisi našao neku "ravaku", a ako jesi, čestitam ti od srca. Samo mi dojavi nekako da više nemam momka. Svakako neće se ništa promeniti, ali bih volela da znam da te ne pozdravljam i ne glumim kretena - poručila je Andrijana svom dečku.

Foto: Printscreen Youtube

Radonjićeva očigledno nema mira otkako je saznala da je dragi otišao na odmor bez nje i muči je i sama pomisao da joj je on našao zamenu. Da li su njene sumnje opravdane ostaje da saznamo.

Pročitajte još: PRIZNALA DA POSTOJI LJUBAV IZMEĐU NJE I ĐUKIĆA: Kija uverena da će joj Andrija oprostiti aferu sa Filipom! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'