AKTUELNO

Bivša Pinkapanterka otkrila detalje koji lede krv u žilama!

U novom izdanju podkasta ''Na liniji života sa Nemanjom'' gostovala je intrigantna Olivera Ćirković, spisatljica, slikarka i bivša osuđenica i članica međunarodne organizovane kriminalne grupe ''Pink panteri''.

Ona je u jednom delu intervjua progovorila o periodu kada je služila zatvorsku kaznu. Kako je rekla, ukupno je bila 8 godina u zatvoru, a sada je otkrila sve o životu u tom periodu:

Nikada ne bih volela da se vratim tamo, čak ni da pogledam zatvor, ćeliju. Zatbvor ne bih poželela ni najgorem neprijatelju! Da vam objasnim, sada da ste u zatvoru u Grčkoj, tamo bi bilo 40 stepeni. Imali bi jedan ventilator koji posle odrđanog perioda počene da rad kao fen i zagreva prostoriju. Ti su u betonu, oko tebe su rešetke, rekla je ona pa dodala:

Foto: Printscreen YouTube

Taj beton me naučio da se okrenem sebi i da budem bolji čovek. Zatvor me naučio strpljenju.Sve vreme u zatvoru sam sanjala travu i zelenilo. Nikad ane vidiš ništa zeleno... svuda si opasan zidovima. Kada si duže tamo, više od tri godine, računam jedan solidan zatvorski staž. Posle tog zelenila sećaš se svog detinjstva, ulica. Ja sam se sećala Kalemegada, Skadarlije, Madere, dodala je ona pa progovorila i o prijateljstvima koje je stekla u zatvoru:
Za osam godina prošlo je 1000 zatvorenica.. od njih sam ostala dobra sa tri Grkinje. One su sada na slobodi, njihov kriminal za mene je diskutabilan. Jako smo bliske sada, znam o njima sve kao i one o meni. Ljudi sa kojima sam radila, takođe, bila sam veoma dobra. Sve sam o tim ljudima znala i sa nekima sam i dalje u kontaktu.

Opširnije pogledajte u razgovoru na linku ispod:

Autor: Milan Mitić