AKTUELNO

Progovorio o bolnim temama, ali najavio i nešto što će obradovati fanove grupe Funky G!

U emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' gostovajo je popularni denser devedesetih Gagi Đogani, frontmen grupe Funky G.

Nakon razvoda od Anabele, sa kojom je i osnovao grupu, ova dens atrakcija devedesetih se raspala, pa je svako krenuo svojim putem. Anabela je nastavila solo karijeru, a Gagi je sa nekoliko pevačica pokušavao da održi grupu, ali mu bez Anabele nije polazilo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

On je o svemu tome progovoriao za ''Premijeru Viked Specija'', a pre svega osvrnuo se i na temu emisije ''javne ličnosti i bolesti zavisnosti'', kao neko ko svakako može da priča o tome, iz ličnog iskustva jer se i sam borio sa takvim problemom:

Okidač mog odlaska na lošu stranu je bio razvod... Ja sam se porocima odao posle tog kraha braka. Osoba sam koja sigurno može da priča o tome. Kada uđeš u tako nešto, teško ko može da te vrati. Meni čak ni porodica nije mogla dugo da pomogne. Dugo je trajalo, ali se i može izvući. Moja sestra Nađa je bila uporna iako sam ja teško verovao da to može da se desi. Bitno je da se ne dignu ruke od čoveka kome treba pomoć. Porodica mora da pomogne i da se trudi. Hvala njima zbog toga, rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

On je posle toga progovorio i o prodičnim odnosima i o odnosu sa unukama:

Moje unuke su smisao mog života. Jako ih volim i sada sam veoma prisutan u njihovim životima. Sa njima kao da nadoknađujem sve vreme koje sam propustio sa Lunom i Ninom... Zbog razvoda, rascepa, mojih privatnih problema. Sada svaki san sam sa unukama u lepo mi je, dodao je on pa nastavio:
Tačna je informacija da smo Anabela i ja sredili sve odnose, sada smo veoma dobri. Roditelji koji su razvedeni, a koji nisu u dobrim odnosima, treba što pre da prevaziđu sve probelme, najviše zbog dece. Ona je sve zaboravila, kao i ja... i krenuli smo ponovo. Deca su najviše doprinela našem pomirenju. Emotivno sam potrešen geralno, sedeli smo zajedno... i ja sam se okrenuo ka deci, pogledao ih... Shvatio da tu moramo da stavimo tačku našim trzavicama, rekao je Gagi na ivici suza.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sada, nakon pomirenja sa Anabelom najavio i ponovo formiranje grupe Funky G zbog velikog jubileja koji predstoji:

Imamaćemo zajednički nastum Anabela i ja... Funky G u kompletnom sastavu posle toliko godine. Ove godine obeležavamo 30 godina grupe, pravićemo jedan mini koncert na otvorenom i tako ćemo obeležiti jubilej. Tremu neću imati, scena je moj teren, tu sam najjači i jedva čekam. Nastupaćemo zajedno, Anabela posebno... ja svakako sam neću nastupati, malo sam se zasitio da sve to radio izpočetka, zaključio je Gagi, pa otkrio:
Najbolje sam živeo devedesetih godina, na vrhuncu slave, iako je to bilo turbulentno vreme. U klubovima nikada nisma doživeo nikada neprijatnost, uživao sam tada, zaključio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Milan Mitić