AKTUELNO

Da li se sećate Vesne Pisarović?

Vesna Pesarović, nekadašnja pop zvezda iz Hrvatske, nakon dosta godina pauze, progovorila je za emisiju ''Premijera Vikend Specijal'' o godinama kada se ''skrivala'' od javnosti, ali i o svim planovima.

Pevačica koja je početkom 2000-ih bila na vrhu pop scene, obeležila je taj period hitovima ''Dole na kolena'', ''Da znaš'', ''Sasvim sigurno'' ''Bježi od mene''...

Vesna je sada progovorila šta se dešavao u poslednjih 20 godina nakon njenog velikog uspeha:

Upisala sam studije džeza u Berlinu. Povukla sam se i posvetila tome. Preselila sam se u Berlin. Bila sma na relaciji Zagreb - Berlin dugo. Imam 5 albuma u džez muzici. Nastupala sam sa bendom na svim velikim svetskim scenama, rekla je ona pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo prekrasno. želela sam promenu, početi od nule. Ponovo sam student muzike i ja sam i dalje student. To je najbolji recept za život... biti zauvek studet, učiti stalno. Snašla sam u velikim gradovima. Van Balkana pevam isključivo džez i totalno je drugačiji kontekst, druga energija nego kad pevam pop muziku, dodala je ona i otkrila kako se vratila na pop scenu:
Pozvali su me na jedan koncert 2019. na Studentsku brucošijadu i tako sam se vratila. I evo već 5 godina se to produžilo, pa sam odlučuila da snimim i novi pop album koji će izaći do kraja godine, rekla je ona:

Foto: TV Pink Printscreen

Sve više me opet prepoznaju na ulici, iako se ja skrivam... Ali čim progovorim, razotkrijem se. Ja privatno pevam i govorim na drugačiji način. Tako živim, malo skromnije nego generalno kako žive zvezde, rekla je Vesna, pa se osvrnula na proslavu rođendana:
Ja volim da slavim Božić i Nove Godine... celi grad je tada u toj atmosferi. Što se tiče rođendana ne volim baš da ga slavim, ali mi je drago kada se ljudi sete mene, pošalju poruku, ali ne volim da slavim, zaključila je ona!

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Milan Mitić