AKTUELNO

Progovorila iz srca i duše!

Popularna pevačica Ilda šaulić, bila je gošća emisije ''Premijera Vikend Specijal'', a u razgovoru sa Katarinom Rogojević ona je otkrila sve poslovne planove za naredni period.

Naime, pevačica je najavila veliki koncert za oktobar u Mts dvorani, a ovaj koncert će biti poseban i po tome što će izvoditi nove verzije očevih hitova koje je počela da snima!

Još jedna Šabanova pesma je ugledala svetlost dana, u izvedbi Ilde, a radi se o hitu ''Hvala ti za ljubav''. Ono što je sve oduševilo je i to što se Ildina ćerkice pojavljuje u spotu kao glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bila njena želja da bude u spotu. Pitala me sama, da li može i da bi želela da se pojavi. Pesma ''Hvala ti za ljubav'' je vesela, letnja, i bilo mi je najprirodnije da bude baš moje dete tu. Eto ja sam joj se na taj način zahvalila na ljubav. Važno je za decu da imaju takva iskustva kada su mali... ona tako dobijaju samopuzdanje. Ništa joj nije bilo strano, ni što je videla kamere, ni što je morala d aglumi.... To će joj sve značiti u životu, rekal je Ilda, pa progovorila o pesmama Šabana Šaulića koje snima u novim aranžmanima:

Foto: TV Pink Printscreen

Njegove pesme su zahtevne... obeležile su jedan period. Ja sam zato odlučila da to malo promenim, da se poigram sa aranžmanima... da te pesme približim novim generacijama i onima koji možda nisu slušali tu muziku, i mislim da sma uspela.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su donekle uključeni u ovaj projekat. Mišljenje porodice i bližnjih mi je jako bitno. Oni su svi bili iznenađeni kada su čuli gotav proizvod. Čak na početku pesme nisu uspeli da prepoznaju koja je pesma u pitanju. To je i poenta bila, rekal je Ilda pa progovorila o koncertu.
Posle šest godina ponovo ću organizovati veliki koncert. Na nagovor i porodice i saradnika odlučila sam se na taj korak. Sada sam ja još zrelija i ovo veče u okrobru će biti magično, zaključila je Ilda.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Milan Mitić