AKTUELNO

Dirljiva objava pevačice na Instagramu!

Pevačica Danijela Karić (40) porodila se pre tačno mesec dana i na svet donela ćerku Milicu, koja je njeno četvrto dete.

Pnosni otac, Ivan Mileusnić, koregraf, tada je podelio nekoliko fotografija na kojima je blistao od sreće, a Danijela je danas, na mesečnicu podelila video, sa dirljivim rečima, uz pesmu Marije Šerifović ''Dolazi ljubav''.

Foto: Instagram.com

Želim ovom prilikom da se još jednom zahvalim svima u najboljem porodilistu Dragiše Mišović ! Imali smo najlepše iskustvo uz predivno i profesionalno osoblje ! Veliko BRAVO za sve i moja preporuka definitivno je naša drzavan bolnice Dragiše Mišović jer me zaista mnogo Vas pitalo za mišljenje! Svaka osoba koja radi tamo je 100% predana i radi taj posao jer ga voli a to se vidi i oseti. Hvala mojoj carici Dr Milici Puric što je sve proteklo u najboljem redu i sve je bilo kako si rekla čak i bolje i našoj predivnoj Dr Sladjani Mihajlović upravnici bolnice koje su učinile da moj oporavak bude bolji nego ikad kao da sam se prvi put porodila I naravno veliko hvala dragoj @____anapetrovic____ što sad sa 4 dece izgledam bolje nego ikad iako je tek prošlo mesec dana od porodjaja i to carskog reza ! Mogu da kažem samo da sam zahvalna za sve a najviše mom supurugu koji je moj najveći oslonac i podrška ! Veliki poljubac i zagrljaj od mene i Milice, napisala je ponosna majka.

Autor: Milan Mitić