AKTUELNO

Sve isplivava na videlo!

Ermina Pašović, bivša zadrugarka, je tokom suočavanja na TV Pink sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom, iznela optužbe na račun Sandre Rešić, navodeći da je pevačica i bivša zadrugarka znala za celu priču oko dopisivanja Anite Stanojlović i Matee Car, s obzirom na to da je u jednom lajvu dan pred svadbu pozdravljala.

S druge strane, Ermina je navodila da, uz priložene prepiske, je Sandra htela da kod Đedovića "namesti" nju i adminku jedne fan grupe, no, međutim, sad su procurili novi dokazi koji govore u prilog tome da je Sandra govorila istinu da nije znala za Anitinu aferu s Mateom sve do novembra meseca, kada je sve i saznala od Ane Spasojević i stupila s Hrvaticom u kontakt.

Ekipa portala Pink.rs došla je u posed glasovne poruke koju je Ana Spasojević uputila Sandri 2. novembra, kada je Rešićeva upitala za celokupnu situaciju, koju vam prenosimo u celosti:

Nemam pojma, ja imam sve, sve će to da se reši vrlo brzo. Sa Mateom se dopisivala. Matea je bila kod mene u Jagodini, sve mi je pokazala, sve sam videla, sve je istina. Užas. Nisam očekivala to od Anite, mislila sam da se unormalila. Sad sam na vezi sa Mateom, gostovaće ona vrlo brzo

Video: Privatna arhiva

Podsetimo, 10. novembra, Matea Car je nakon razgovora sa predstavnicima sedme sile o dopisivanju nje i Anite ušla u "Elitu" i u Šiša baru se suočila sa Matorom i Đedovićem i tom prilikom im prepričala celokupno dešavanje. S tim u vezi, zaključuje se da je Sandra za dopisivanje Anite i Matee saznala samo osam dana pre Mateinog suočavanja, dok je Mina Vrbaški sa prepiskama u javnost izašla 3. novembra u emisiji "Pitam za druga" na RED TV.

Autor: Nikola Žugić