AKTUELNO

Snimak Zorice Marković koji će, nema sumnje, nasmejati sve.

Pevačica Buba Miranović je u nedelju oženila svog sina, Filipa Bosiljčića, a gala slavlje je trajalo do kasno u noć.

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici, a mladenci su se na večnu ljubav zakleli pred matičarem u restoranu gde je i upriličeno veselje. Među zvanicama na svadbi Bubinog sina našle su se njene brojne kolege: pevačica Ana Bekuta, Zorica Brunclik sa suprugom Kemišom, pevačica Zorica Marković, Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale, a svirao je orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da je na svadbi bilo ludo i nezaboravno, govore i snimci koji se šire mrežama, među kojima je i snimak Zorice Marković koja se veseli na pomenutoj svadbi, dok joj peva koleginica Zorica Brunclik, a pored svira Kemiš.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zorica je prvo izvukla stolicu, pa se popela na nju i sve vreme se veselila tako što je širila ruke i dizala ih uvis. U trenutku zanosa, ona je čak i poljubila Kemiša u glavu, koji se samo nasmejao. Markovićevu je, nema sumnje pogodila pesma koju je Zorica pevala, pa je tako skočila sa stolice i zavukla se pod sto, samo iz njoj poznatih razloga, što je zasmejalo sve goste u sali. Pevačica je ostala ispod stola da sedii nekoliko minuta, a nakon toga je izašla i nastavila da se provodi.

Foto: printscreen/buamiranovicofficial

Autor: Milan Mitić