AKTUELNO

Kraj!

Drvo Mudrosti pozvalo je Marka Đedovića i Matoru kako bi otišli da se suoče sa Erminom Pašović.

Veselo - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je sigurna - rekla je Matora.
Šta se to poslednjih dana dešava između vas fvoje? - upitalo je Drvo.
Dešava se sve i svašta, meni ništa nije jasno. Imam utisak da sva krivica želi da se svali na mene, Matora ćuti i izbegava - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ćuti, muče me neke stvari i prećutkujem, ali sumnjam na sve strane. Odavde ne mogu ništa da uradim, eto Marko mi je rekao neke detalje, smatram da trebamo da popričamo napolju. Mislim da me on i Milena nikad ne bi izdali - rekla je Matpra.
Ja znam da nemam veze ni sa kakvim pričama, njene sumnej i sve ostalo meeni sada rađaju sumnju u nju. Mislim da i ona učestvuje u nameštaljci koja mi je nameštena- rekao je Marko.
Ja ne znam više ništa. Neke stvari sam Aniti pričala, a neke i ne jer me bilo sramota. Odavde ne mogu ništa da radim - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najlojalnija osoba po pitanjuu prijateljstva i koja bi uletela u vatru za njih bez obzira na ishod. Matora kada je rekla da ne veruje više ni meni, meni se to niakda nije desilo. To svi znaju i to misle, ne mislim da je Matora to znala i zato okreće - rekao je Đedović.
Jovana da li pomisliš nekada da si jeftino prodala stare prijatelje za neke nove? - upitao je Đedović.
Ne pomislim jer ovde nemam nove p'rijatelje - rekla je Matora.
Ja mislim da jeste, ona uvek se druži sa onima koji žele to da čuju. To su ljudi koji je namerno guraju u kanal, Ivan, Jelena, Bojana koja komentsariše situacije na način kako njoj odogvaraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti mi je Ivan prijatelj, niti Jelena. Sa Bojanom sam okej, jedini prijatelj mi je Lejdi. Neke stvari koje bih pitala ne mogu ovde u rijalitiju - rekla je Matora.
Dragi moji imam iznenađenje za vas. Krenite u šiša bar odmah - reklo je Drvo.

Autor: N.P.